Salgsaktiviteter Juni 2024

Sommeren nærmer seg, og vi er klare for den!

Vi har spennende salgsaktiviteter planlagt i juni, og vi vil gjerne informere deg om dem. Husk, du kan alltid avtale en privat omvisning på tomten eller møte oss på kontoret når det passer deg!

Cyanamiden - Odda - 10.06.24

Mandag 10. juni inviterer vi deg til åpen dag og omvisning i de ledige leilighetene mellom 16:30 og 18:00. Kom og opplev hvor flott det har blitt! Vi har svar på alle dine spørsmål, og leilighetene er innflytningsklare i slutten av måneden. Vi serverer deilig kake og kaffe!

Skogkanten - Aksdal - 17.06.24

I Skogkanten gjør vi det Norges Bank ikke våger - vi skrur NED renten! Rentekampanjen varer til og med 17. juni, og vi holder åpen dag med omvisning i de ledige leilighetene den 17. juni mellom 16:30 og 18:00. Selvfølgelig serverer vi kake!

Gartnerihagen Kvala - Haugesund - 19.06.24

Vi er i gang med å bygge dette fantastiske prosjektet som passer for folk i alle aldre og livssituasjoner. På åpen dag orienterer vi om prosjektet og gir en omvisning på tomten. Vi serverer selvsagt kake!

Sjøparken Hasseløy - Haugesund

Mandag 24. juni inviterer vi til åpen dag og omvisning på tomten fra 16:30 til 18:00. Vi gleder oss til å vise deg hvor flott det blir, og vi serverer selvfølgelig kake!

Sett av datoene, eller avtal en egen omvisning med oss! Vi gleder oss til å treffe deg!